TEL: +86-571-64739102
Productcategorie
Neem contact met ons op
Toevoegen: Genglou Houtang Industrial Zone Jiande City, Zhejiang Provice, China
Tel: + 86-571-64739102
Mob: +8615267151929
E-mail: chinasinfine@163.com
Poedermetallurgiedelen in auto's

Poedermetallurgiedelen in auto's

Poedermetallurgie produceert metaalpoeder of met metaalpoeder (of het mengsel van metaalpoeder en niet-metaalpoeder) als grondstof, na vormen en sinteren, het vervaardigen van metalen materialen, composietmaterialen en verwerkingstechnologie van allerlei soorten producten. De poedermetallurgiemethode. ..
Praat nu

Model

poedermetallurgie onderdelen

Materiaal

Fe, Cu, FeCu-legering, stainliee-staal, grafiet

Stijl

Mouw, flens, bolvormig, miniatuur, vertrouwen wasmachine, staaf

Grootte

1) innerlijke 3-70mm, kan ook volgens uw verzoek

Pakket

binnenverpakking: plastic zak

buitenste verpakking: karton, pallet


Poedermetallurgie produceert metaalpoeder of met metaalpoeder (of het mengsel van metaalpoeder en niet-metaalpoeder) als grondstof, na vormen en sinteren, het vervaardigen van metalen materialen, composietmaterialen en verwerkingstechnologie van alle soorten producten. De poedermetallurgiemethode is vergelijkbaar met de productie keramiek, die behoort tot poeder sinteren technologie. Daarom kan een reeks nieuwe poedermetallurgietechnieken ook worden gebruikt voor de bereiding van keramische materialen. Door de voordelen van de poedermetallurgietechnologie is het de sleutel geworden om nieuwe materiaalproblemen op te lossen en speelt het een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe materialen. .


Poedermetallurgie omvat poeder en producten. Het poeder is hoofdzakelijk het metallurgische proces en het letterlijke toeval. De poedermetallurgische producten gaan vaak veel verder dan materialen en metallurgie, en zijn vaak interdisciplinair (materialen en metallurgie, mechanica en mechanica, enz.). modern metaalpoeder 3de druk, werktuigbouw, CAD- en reverse engineeringtechnologie, gelaagde productietechnologie, numerieke besturingstechnologie, materiaalkunde, lasertechnologie, de technologie van poedermetallurgieproducten wordt meer in disciplines van moderne geïntegreerde technologie.


Hot Tags: poedermetallurgiedelen in auto's, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast
Verwante producten

Een paar: Mouw ijzeren peiling

Volgende: PM-bus

 • Neem contact met ons op
  Toevoegen: Genglou Houtang Industrial Zone Jiande City, Zhejiang Provice, China
  Tel: + 86-571-64739102
  Mob: +8615267151929
  E-mail: chinasinfine@163.com
 • Productcategorie
 • Copyright © Jiande Welfine Technology Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.