TEL: +86-571-64739102
Productcategorie
Neem contact met ons op
Toevoegen: Genglou Houtang Industrial Zone Jiande City, Zhejiang Provice, China
Tel: + 86-571-64739102
Mob: +8615267151929
E-mail: chinasinfine@163.com
Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud
Kenmerken van poedermetallurgie
May 02, 2018

(1) poedermetallurgietechnologie kan de segregatie van legeringscomponenten minimaliseren en ruwe en ongelijke gietstructuur elimineren. Het speelt een belangrijke rol bij de bereiding van krachtige permanente magnetische materialen met zeldzame aarde, opslagmiddelen voor zeldzame aarden waterstof, zeldzame aarde luminescente materialen, zeldzame aarde katalysatoren, supergeleidende materialen op hoge temperatuur en nieuwe metalen materialen (zoals de Al-Li-legering, hittebestendig Al-legering, superlegering, corrosiebestendig poeder van poeder, poeder van hogesnelheidsstaal, materiaal met hoge temperatuurstructuur voor intermetallische verbindingen, enz.).

(2) een reeks hoogwaardige niet-evenwichtsmaterialen, zoals amorfe, microkristallijne, quasi-kristallen, nanokristallijne en oververzadigde vaste oplossing, kan worden bereid. Deze materialen hebben uitstekende elektrische, magnetische, optische en mechanische eigenschappen.

(3) het is eenvoudig om meerdere soorten composiet te realiseren en de kenmerken van elk onderdeel volledig te laten spelen. Het is een goedkope technologie voor het produceren van hoogwaardige metalen basis en keramische composiet.

(4) materialen en producten met speciale structuren en eigenschappen die niet door het gemeenschappelijke smeltproces kunnen worden geproduceerd, zoals nieuwe poreuze biomaterialen, poreuze membraanmaterialen, hoogwaardige keramische slijpgereedschappen en functionele keramische materialen, kunnen worden geproduceerd.

(5) bijna-netvorming en automatische massaproductie kunnen worden bereikt, zodat middelen en energieverbruik effectief kunnen worden verminderd.

(6) het is een nieuwe technologie die volledig gebruik kan maken van ertsen, residuen, staalproductieslib, staalwals en schroot als grondstof, die effectief kunnen worden gebruikt voor materiaalregeneratie en uitgebreide benutting.


 • Neem contact met ons op
  Toevoegen: Genglou Houtang Industrial Zone Jiande City, Zhejiang Provice, China
  Tel: + 86-571-64739102
  Mob: +8615267151929
  E-mail: chinasinfine@163.com
 • Productcategorie
 • Copyright © Jiande Welfine Technology Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.